Kursiyerler depremzedeler için kandil simidi yapıyor

Kursiyerler depremzedeler için kandil simidi yapıyor

Kursiyerler depremzedeler için kandil simidi yapıyor

Çorum’da Mimar Sinan Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri, depremzedeler için kandil simidi yaptı. Hazırlanan kandil simitleri, 6 Mart Pazartesi günü Berat Kandili’nde Afşin’deki depremzedelere ikram edilecek.
Çorum Belediyesi, tüm birimleriyle afetzedelerin yanında olmaya ve depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Çorum Belediyesine bağlı Kadın Kültür Merkezlerindeki kadınlar da bu seferberlikten geri kalmıyor. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen gönüllü kadınlar, ellerinden ne geliyorsa deprem bölgesi için yapmaya devam ediyor. Daha önceden mantı, bakla, börek, kıyafet ve oyuncak üretimi yapan kursiyerler, bugün de yaklaşan Berat Kandili öncesinde kandil simidi yaptı.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da katıldığı programla, kandil simitleri Afşin’de çadır kentte kalan depremzedelere ikram edilecek.


Güncel 3.03.2023 18:09:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

2

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı

3

Setur Marinaları Göcek'te iki marinayı devraldı

4

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü

5

Mersin'de fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetiminde 360 bin 924 lira ceza kesildi

6

2 milyon liralık dolandırıcılık olayının şüphelisini yakalayan polisler ödüllendirildi

7

EY-Parthenon'un Türkiye İnşaat Sektörü Görünümü çalışması yayımlandı

8

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Ordu mezunlarını verdi

9

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

10

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek