Kuşadası Belediyesi Davutlar Cemevi için harekete geçti

Kuşadası Belediyesi Davutlar Cemevi için harekete geçti

Kuşadası Belediyesi Davutlar Cemevi için harekete geçti

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Davutlar Cemevi’nin yöneticileri ile bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Kuşadası Belediyesi, Davutlar Alevi Kültürünü Tanıtma ve Dayanışma Derneği Cemevi’nin eksiklerinin giderilmesi için bir çalışma başlattı. Bu çerçevede Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Davutlar Cemevi’ni ziyaret etti. Güvercin Masa Gezici ekibinin de katıldığı ziyarette Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Davutlar Cemevi Başkanı Haydar Erdoğan ve yöneticiler ile bir toplantı yaparak sorun, talep ve önerileri dinledi. Ardından cemevini dolaşan Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, bahçede gerçekleştirilecek peyzaj düzenlemeleri ile binaya yapılacak olan asansörün monte edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Kuşadası Belediyesi olarak her kesime hizmet götürmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, “Davutlar Mahallesi’nde yaşayan Alevi hemşehrilerimiz bizim için çok değerli. Davutlar Cemevi’nin onlar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle cemevinin eksiklerini gidermek için yetki ve imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Davutlar Alevi Kültürünü Tanıtma ve Dayanışma Derneği Cemevi Başkanı Haydar Erdoğan ise “Ziyaretimize gelerek bizlere yakın ilgi gösteren Belediye Başkan Yardımcımız Oğuzhan Turan’a çok teşekkür ederim. Kuşadası Belediyesi, ne zaman ihtiyacımız olsa bizlerle yakından ilgileniyor. Bugün de kendisine cemevimizin eksiklerini ilettik” diye konuştu.


Güncel 11.05.2022 11:08:40 0

İlginizi Çekebilir

1

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

2

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu

3

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

4

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

5

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

6

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

7

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

8

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

9

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı