Kuşadası’nda eğlence yerleri ile kafe ve restoranlara denetim

Kuşadası’nda eğlence yerleri ile kafe ve restoranlara denetim

Kuşadası’nda eğlence yerleri ile kafe ve restoranlara denetim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öncülüğünde Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepiniz İçin" sloganı ile başlayan ve gün boyu devam eden denetimler, Kuşadası’nda gece boyunca da devam etti.
Sabah 09.00’dan itibaren Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy ile kolluk komutanlarının ve meslek kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla başlayan denetimler, gece eğlence yerleri ile kafe ve restoranlarda devam etti. Kuşadası sahil bandında, Kaymakam Yücel başkanlığındaki denetimlerde Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve zabıta ekipleri görev aldı.
Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, 4 etap halinde gerçekleştirilen denetimlerin gece boyunca da devam ettiğini belirterek, “Özellikle yoğunluğun olduğu sahil bandındaki bölgedeki işletmeleri tek tek ziyaret ederek, temizlik, maske ve mesafe zorunluluğuna dikkat çektik ve uyarılarda bulunduk. Denetimlerimiz devam edecek" dedi.


Yurt Dünya 7.08.2020 09:31:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de terör örgütü DEAŞ operasyonunda yakalanan 10 zanlıdan 7'si tutuklandı

2

Gereksiz kullanılan antibiyotik direnç gelişimini hızlandırıyor

3

Hatay'da mobilya imalatçıları 7 yıl sonra ilk kez yapılacak fuarda ürünlerini tanıtacak

4

Balkan şampiyonu genç güreşçi, hedefine Avrupa ve dünya şampiyonluklarını koydu

5

Osmaniye'deki Kastabala Antik Kenti'nde 5 mask kabartması daha bulundu

6

Türkiye 121 ülkeye tohum ihraç ediyor

7

Babacan Yapı'dan kasım ayı konut kampanyası

8

Adana'daki suç örgütüne yönelik soruşturmada 7 zanlı daha tutuklandı

9

Finike'de Gazze için yardım toplandı

10

Osmaniye’de fidanlar şehitler için toprakla buluştu