Kuşadası’nda sağanak yağmur, çevre yolunu kilitledi

Kuşadası’nda sağanak yağmur, çevre yolunu kilitledi

Kuşadası’nda sağanak yağmur, çevre yolunu kilitledi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD tarafından Kuşadası için 24 saat önce yapılan şiddetli yağmur ve fırtına uyarısına rağmen iddiaya göre hiçbir önlem alınmayan Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki Kuşadası-Söke çevre yolu yine göle döndü. Trafikte zor anlar yaşayan sürücülerin yardımına belediye ekipleri koştu.
Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunan Kuşadası-Söke çevre yolu, her yağmurda olduğu gibi bu kez de sürücülere zor anlar yaşattı. Biriken yağmur suları Söke - Kuşadası çevre yolu üzerindeki Otogar Kavşağı, Karaova Mevkii ve Kuşadası AVM önündeki yolların bazı bölümlerini göle çevirdi. Sabah saatlerinde mesailerine gitmek zorunda olan bir çok vatandaş işyerlerine zamanında ulaşamadı. Bazı araçlar ise tehlike arz eden su birikintileri içinde kaza yaptı.
Karayolları ekiplerinin müdahale etmediği sorunlu bölgelere Kuşadası Belediye ekipleri müdahale ederek trafiği açmaya çalıştı.


Güncel 27.01.2023 15:30:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

2

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

3

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

4

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

5

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

6

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

7

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

8

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor

9

Karmod yağmur suyu hasadı depolama tankı projelerini sürdürüyor

10

Mersin Silifke'de sağanak ve dolu etkili oluyor