Kuşadası’nda tam kapanma öncesi berberlerde yoğunluk oluştu

Kuşadası’nda tam kapanma öncesi berberlerde yoğunluk oluştu

Kuşadası’nda tam kapanma öncesi berberlerde yoğunluk oluştu

Sokağa çıkma kısıtlamasının, bugün saat 19.00’da başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde tam zamanlı uygulanacak olması berber ve kuaförlerde yoğunluk oluşturdu.

Aydın‘ın Kuşadası ilçesinde kuaför ve berberlerde ciddi bir yoğunluk oluştu. 30 yıldır berberlik yaptığını söyleyen Kazım Uruş (47) "Yoğunluk eskiye nazaran iyi değil yarın tam kapanmaya gireceğiz inşallah bu tam kapanma ile pandemi biter biz de eski günlerimize döneriz. Artık herkes evinde kendi Berberliğini yapıyor. İnsanlar Pandemi’den dolayı artık berbere gitmekten korkuyor" diye konuştu.

Uzun zamandır berberlik yapan Akın Çelik (42) ise ”İnsanlar evde kalacağı için şu anda yoğunluk var. Bu süre içinde vatandaşlar uzayan saç ve sakallarından rahatsız olmamak için mecburen bize geliyorlar" dedi.


Güncel 29.04.2021 11:29:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı