Kuşçular Mahallesi’nde menfez çalışmaları başladı

Kuşçular Mahallesi’nde menfez çalışmaları başladı

Kuşçular Mahallesi’nde menfez çalışmaları başladı

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sel ve taşkınlara karşı vatandaşların mağdur olmaması için Kuşçular Mahallesi’nde menfez yapım çalışmalarına başladı.
Kırsal mahallelerde yatırımlarına devam eden Nazilli Belediyesi, Kuşçularda olması muhtemel sel felaketlerine karşı kutu menfez yapım faaliyetlerine başladı.
Bağlantı yollarını güvenli hale getirmek için çalışan ekipler, yoğun yağışlarda trafiğin aksamaması için 3 metre yüksekliğe ve 8 metre ene sahip menfez inşa etti.
Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Ramazan Kömürcüoğlu; “Başkanımız mahallemize bizzat geldi ve eksiklerimizi gördü. Bu dere yatağını vatandaşın geçmesi ve sel baskınlarında mağdur olmamak için tahta köprü ile idare ediyorduk. Sağ olsun belediye başkanımız ekiplerine köprü yapın dedi. 4 aile bu köprüyü devamlı olarak kullanıyor. Temelimizi attık. Bitmesine çok az kaldı. Şahsım ve mahallem adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güncel 13.04.2022 08:58:37 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı