Kütahya BİLSEM öğrencileri DPÜ İLTEM’de

Kütahya BİLSEM öğrencileri DPÜ İLTEM’de

Kütahya BİLSEM öğrencileri DPÜ İLTEM’de

Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğünün TÜBİTAK 4004 programı tarafından desteklenen Modüler Bilim Kampı-3 projesi kapsamında Kütahya BİLSEM’den 24 kişilik öğrenci grubu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Merkezine ziyarette bulundu.
Bilimin toplumda sevdirilmesi, yaygınlaştırılması ve toplumun her kesiminde farkındalık oluşturulması amacı ile Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü’nün TÜBİTAK 4004 programı tarafından desteklenen Kütahya BİLSEM Modüler Bilim Kampı-3 projesi kapsamında Kütahya BİLSEM öğrencileri, DPÜ İLTEM ziyaretinde Merkezimizin faaliyet alanları, ileri teknoloji cihaz ve sistemler ile yapılan araştırma ve geliştirme faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldılar.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan DPÜ İLTEM Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tuncer, bu tür ziyaretlerin bilim - toplum ve bilim - eğitim bütünleşmesine katkı yaptığını ve bilime ilgi duyan ve gelecekte bilimle uğraşmak isteyen yetenekli öğrencilerin motivasyonu için önemli olduğunu ifade etti.
Ziyaretin sonunda Kütahya BİLSEM öğrencileri, İleri Teknolojiler Merkezi ve Üniversiteyi ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.


Güncel 21.09.2021 15:57:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı