Kütahya’da kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmaları

Kütahya’da kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmaları

Kütahya’da kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmaları

Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrasında, Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmalarını başlattı.
Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte saha çalışmalarını başlattı.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 8 bıçaklı kamyon, 10 kepçe, 4 greyder, 6 el ekibi ve 2 yükleyici loader olmak üzere toplam iki vardiyada 112 ekip sahadaki kar küreme ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Diğer taraftan Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin farklı noktalarında 40 kişiden oluşan 5 ekip küreme işlemlerini yaparken, 6 kişiden oluşan 3 ekip ise merdivenli sokaklar, araçların giremediği sokak ve caddeler, kaldırımlar, alt geçitlerin giriş ve çıkışlarında elle tuzlama çalışmalarına devam ettiriyor.


Güncel 18.01.2022 12:40:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

2

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

3

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

5

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

6

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

7

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

8

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

9

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

10

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı