Kuzey Ege Kent Konseyleri’nden Anıtkabir ziyareti

Kuzey Ege Kent Konseyleri’nden Anıtkabir ziyareti

Kuzey Ege Kent Konseyleri’nden Anıtkabir ziyareti

Kuzey Ege Kent Konseyleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Kuzey Ege Kent Konseyleri adına Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Tayfun Canlı Anıtkabir’e çelenk sundu.
Kuzey Ege Kent Konseyleri’nde yer alan Gömeç, Burhaniye, Ayvalık ve Edremit Kent Konseyleri Anıtkabir’i ziyaret etti. Kuzey Ege Kent Konseyleri adına Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Tayfun Canlı, Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunumu ve saygı duruşunda bulunarak Anıtkabir özel defterini de imzaladı. Kuzey Ege Kent Konseyleri Birliği ardından Ankara’da, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin’i ve Çankaya Kent Konseyi Başkanı Mustafa Coşar’ı ziyaret ettiler.
Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Tayfun Canlı: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret ettik. Ata’mızın ilkeleri ışığında yürüyoruz. Çok çalışıp, çok emek verip Ata’mızın bizlere emanet ettiği bu güzel vatana ve Cumhuriyet’e layık olacağız. Ata’mızın fikirlerini ve ideallerini benimseyerek, bunu daha da ileriye taşıyacağız. Atatürk’ün ilkelerinin takipçisi olmaktan gurur duyuyor mirasını korumaya ant içiyoruz.” diye konuştu.


Güncel 7.12.2021 16:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor