Lila Kağıt'a "Türkiye’nin En Etik Şirketleri" ödülü

Lila Kağıt

Lila Kağıt'a "Türkiye’nin En Etik Şirketleri" ödülü

İSTANBUL - Lila Kağıt, Etik Değerler Merkezi Derneği'nin (EDMER) düzenlediği ETİKA Türkiye’nin En Etik Şirketleri Ödül Töreni'nde "Türkiye’nin En Etik Şirketleri" kategorisinde ödüllendirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl 11'incisi düzenlenen ödüller, şirketlerin etik konusundaki duyarlılıklarını ve itibarlarını artırmayı amaçlıyor. Lila Kağıt, söz konusu organizasyonda "Türkiye’nin En Etik Şirketleri" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, "Lila Kağıt olarak EDMER gibi prestijli bir derneğin düzenlediği 'ETİKA 2022-Türkiye Etik Ödülleri'nde çok değerli kuruluşlarla birlikte ödül sahibi olmaktan mutluluk duyduk. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Temelleri 100 yıla yaklaşmış bir aile şirketi olduklarını kaydeden Öğücü, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Aile şirketlerinde kurumsallaşmayı sağlamak zordur. Biz ise şirket olarak iş yapış biçimimizde etik değerlerimizi her şeyin üstünde tutuyoruz. Bunun için ilk olarak 2015 yılında Prof. Dr. Acar Baltaş ile çalışanlarımızın da katılımı ile bir değerler çalışması yapmış, 'Aile, Sorumluluk, Gelişim, Kalite ve Güven' olarak 5 temel değerimizi belirlemiştik. Sürekli olarak değerler çalışmalarımızı tekrar ediyor ve günlük hayatımızın bir parçası haline getiriyoruz. Topluma, çalışanlarımıza, paydaşlarımıza karşı ‘sorumlu’ olmayı önemsiyoruz. Uzun vadede sadece güçlü olanın değil, etik olanın, etik davrananın kazandığına inanıyoruz."





Yurt Dünya 23.11.2023 11:34:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

2

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

3

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

4

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

6

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

7

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

8

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

9

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

10

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı