Maçın geliri depremzedelere bağışlandı

Maçın geliri depremzedelere bağışlandı

Maçın geliri depremzedelere bağışlandı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde yıkıma neden olan depremler sonrası spor camiası tek yürek olurken bir katkıda 1984 Muşspor dan geldi. 1984 Muşspor, sahasında Bursa Yıldırımspor ile oynadığı maçın gelirini depremzede vatandaşlara bağışladı.
Muş’ta olumsuz hava şartları ve sonrasında meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ertelen ve bugün oynanan Muşspor ve Bursa Yıldırım Spor maçının tüm gelirleri depremzedelere bağışlandı. 21. hafta erteleme maçında Bursa Yıldırım Spor’u ağırlayan 1984 Muşspor rakibini 1-0 mağlup ederek puanını 28’e yükseltti. Son 5 maçta sadece bir galibiyeti bulunan Bursa Yıldırım Spor ise 24 puanda kaldı. 1984 Muşspor Kulüp Başkanı Nevzat Kaya’nın başlattığı kampanyaya taraftarlar da büyük ilgi gösterdi.
Muşspor Başkan Yardımcısı Orhan Kaya, yapılan yardımları değerlendirerek, “1984 Muşspor ve Bursa Yıldırımspor maçının gelirlerini depremzedelere bağışladık. Taraftarlarımızın bu denli birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri çok güzel. Bu yükün altından beraber kalkacağız. İnşallah takımımızı üst sıralarda görürüz” dedi.
Taraftarlardan İsmail Özkan, 3 bilet alarak kampanyaya destek olduğunu belirterek, “Maçın gelirleri depremzedelere bağışlandığı için bizlerde 3 bilet alarak bu kampanya ya destek verdik. Takımımıza başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


Spor 28.02.2023 19:19:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor