Maden Şehitleri Caddesi ağaçlandırılıyor

Maden Şehitleri Caddesi ağaçlandırılıyor

Maden Şehitleri Caddesi ağaçlandırılıyor

İl genelinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesindeki Maden Şehitleri Caddesi’nde ağaçlandırma çalışmasına başladı. Çalışmalar, Somalı vatandaşlardan da olumlu not aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, il genelinde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Soma ilçesinde bulunan Maden Şehitleri Caddesi’nde ağaç dikimine başladı. Çalışmalar, Somalı vatandaşlardan da olumlu not aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde daha yeşil bir Manisa için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Bu Cadde Soma’nın girişinde çok önemli bir cadde. İsmi de Soma Maden Şehitleri Caddesi. Bu caddenin ismine yakışır bir şekilde ağaçlandırma faaliyetimize başladık. En kısa sürede ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Yeşillendirmek bizden, bu güzellikleri korumak da vatandaşlarımızdan” diye konuştu.


Güncel 3.12.2020 13:20:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

2

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi

7

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

8

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

9

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu: