Madenciler depremden kurtulan çocukları sevindirdi

Madenciler depremden kurtulan çocukları sevindirdi

Madenciler depremden kurtulan çocukları sevindirdi

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tahlisiye ekibi Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra depremden kurtulan çocuklara hediyeler verdi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yüzlerce madenci deprem bölgelerine giderek çalışmalara yardımcı oldu. Zonguldak’tan da TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde çalışan madenciler depremin ilk gününden itibaren Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde çalışmalara devam ediyor. Madenciler, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları yaparken, mola verdikleri zamanda kendi imkanları çerçevesinde çocuklara belirli hediyeler verdi.
Çocukların o mutluluğu ise görülmeye değerdi. Madenci Turgut Açıkgöz, “Karadon tahlisiye ekibi olarak enkazdan kurtarılan çocuklara kendi elimizden geldiğince belirli hediyeler vermeye çalıştık. Onları mutlu etmeye çalıştık. Bir çocuğun gülümsemesi bir ömre bedeldir” dedi.


Güncel 16.02.2023 16:46:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

2

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

3

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

4

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

5

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

6

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

8

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

9

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi