Madendeki göçükte ölen işçinin ardından saha sorumlusu gözaltına alındı

Madendeki göçükte ölen işçinin ardından saha sorumlusu gözaltına alındı

Madendeki göçükte ölen işçinin ardından saha sorumlusu gözaltına alındı

Zonguldak’ta özel bir maden firmasına ait sahada ruhsatsız olarak açılan maden ocağındaki meydana gelen göçükte 51 yaşındaki Erdal Aşkar’ın hayatını kaybetmesinin ardından firmanın saha sorumlusu M.A. gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay, dün öğlen saatlerinde Kırat mevkiinde özel bir maden firmasına ait sahada meydana geldi. Ruhsatsız olarak açılan maden ocağında iki işçi göçükte kaldı. İşçilerden Serkan K. mesai arkadaşları tarafından bulunduğu yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 51 yaşındaki Erdal Aşkar için kurtarma çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 11 saat süren çalışmaların ardından Erdal Aşkar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Evli ve üç çocuk babası olan Aşkar yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek.
Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, meydana gelen olay sonrası çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda firmanın saha sorumlusu M.A. gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 19.10.2021 14:17:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi