Mağaza açılışında indirimi duyan koştu, izdiham yaşandı

Mağaza açılışında indirimi duyan koştu, izdiham yaşandı

Mağaza açılışında indirimi duyan koştu, izdiham yaşandı

Elazığ’da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. İçeri girmek isteyen kalabalık görevliler tarafından zor kontrol edildi.
Elazığ’da yeni ev eşyaları satan mağaza, açılışına özel kampanya düzenledi. İndirimi duyanlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı. Belirlenen saatte müşteriler için açılan kapılara hücum yaşanınca, mazağa yetkilileri durumu kontrol altına almaya çalıştı. İçeri girişlerde kontrolü sağlamaya çalışan görevliler, vatandaşları küçük gruplar halinde aldı. İçeri alımlarda adeta izdihamlar yaşandı.
Mağaza sahibi Hüseyin Ayçiçek, “Halkımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çok yoğun bir ilgi ve talep vardı, biz yetişemedik. Fiyatlar çok uygun. Biz bu fiyatlarla bayram öncesi vatandaşlarımız faydalansın diye böyle bir günde açılış yaptık. Büyük bir izdiham yaşandı” dedi.
İndirimden faydalanan vatandaşlardan Seher Yıldırım, “İndirim çok güzel. Kızım nişanlı, ona çeyiz parçaları aldık. Fiyatlar çok uygun. Çok kalabalık, yoğun bir ilgi var. Aşırı kalabalık var" diye konuştu.


Güncel 2.04.2023 11:08:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi