Mahalle konakları özel günler için yenilendi

Mahalle konakları özel günler için yenilendi

Mahalle konakları özel günler için yenilendi

Keçiören Belediyesi bünyesinde özel günler için ücretsiz hizmet veren mahalle konaklarındaki yenileme çalışmaları ve bu konaklara kazandırılan yeni masa, sandalye ve perdeler daha nezih bir ortamda sosyal ve kültürel aktivitede bulunma imkanı sunacak.
Özel günlerde vatandaşların ücretsiz olarak kullanabildiği mahalle konaklarının yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Belediyemiz bünyesinde ücretsiz hizmet veren düğün salonları ve mahalle konaklarımız rekor düzeyde organizasyona ev sahipliği yapıyor. Belediyemize gelerek taleplerini ileten hiçbir çiftimizi geri çevirmiyoruz. Evlenmeye karar veren çiftlerimize ücretsiz salon, ses sistemi ve temizlik hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi.

500 bin kişi misafir edildi
Keçiören Belediyesinin 8 mahalle konağı ve 6 düğün salonu ile iki buçuk yıl önce başlattığı ücretsiz düğün salonu hizmeti kapsamında 500 binden fazla davetlinin misafir edildiği bilgisini de paylaşan Altınok, şunları söyledi:
“Vatandaşlarımızın özel günleri için kullanılan mahalle konaklarımızın masa, sandalye ve perdelerini yeniledik. Aynı şekilde düğün salonlarımız da nezih bir ortam sunuyor. Göreve gelirken, ‘Keçiören’de evlenmeyen kalmayacak’ dedik ve verdiğimiz sözü tutarak idaresi, işletmesi ve denetimi belediyemize ait düğün salonlarımızı çiftlerimiz için ücretsiz olarak hizmete sunduk. Yunus Emre, Çaldıran, Bademlik ve Abdurrahim Karakoç, Mevlana düğün salonlarımız ve 8 mahalle konağımız evlenmek isteyen çiftlerimizin hizmetindedir.”


Güncel 5.01.2022 17:45:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda