Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Mahalle muhtarları Safranbolu’yu gezdi

Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kendi Kentimde 1 Gün Turistim’ uygulaması çerçevesinde mahalle muhtarları tarihi ilçeyi gezme fırsatı yakaladı.
Misak-ı Milli Demokrasi Meydanından hareketle başlayan gezi çerçevesinde muhtarlar belediye bünyesinde görev yapan müdürlükleri ve merkezleri gezerek bilgilendirildiler.
Hıdırlık Seyir Tepesi ve Tarih Çarşıyı gezen muhtarlar kentte başlatılan uygulama için Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkür etti.
Belediye Başkanı Elif Köse, uygulamaya olan ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
Gezilere şehir dışından da ilginin yoğun olduğunu ifade eden Başkan Köse, “Bu etkinlik ile hem misafirlerimiz hem de ilçemiz sakinleri Safranbolu’yu daha başka bir gözle inceleme, tanıma fırsatı buluyor. Mahalle muhtarlarımız ile düzenlenen programda ise hem ilçemizin bilinmeyenlerini anlattık hem de birimlerimizin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik. Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 4.11.2022 11:45:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor