Maher Holding Grubu TEV ile "#İyilikPeşindeKoş" hareketine katıldı

Maher Holding Grubu TEV ile

Maher Holding Grubu TEV ile "#İyilikPeşindeKoş" hareketine katıldı

İSTANBUL - Maher Holding Grubu, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile "#İyilikPeşindeKoş" hareketine katılıp bağış kampanyalarına destek oldu.

Holding açıklamasına göre, 5 Kasım'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gerçekleşen Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu, bu yıl 45'inci kez düzenlendi.

15 ülkeden 140 civarı sporcunun yanı sıra 50 bine yakın vatandaşın katıldığı maratonun öne çıkan etkinliklerinden biri de Türk Eğitim Vakfı'nın (TEV) başlattığı "#İyilikPeşindeKoş" hareketi oldu.

"Gençler Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun" sloganıyla başlatılan bağış kampanyasına koşu grubunda yer alarak destek veren Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, QPAY Genel Müdürü Onur B. Çağlar ve Valde Bilişim Genel Müdürü Azak Yaşarkut'un yanı sıra Maher Holding çalışanları da destek vererek sosyal medya hesaplarından kampanyalarını duyurdu. TEV yıl boyunca farklı maraton ve koşu etkinliklerinde, bağış kampanyalarını devam ettiriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, "Gerek ME-NOVA eğitim danışmanlığı iştirakimiz gerekse üniversitelerde 'Teoriden Pratiğe Atlayış Serbest' projesini başlatan markamız Quick Sigorta'nın Alanya'da eğitime kazandırdığı Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu ile eğitime ne kadar önem verdiğimizin altını hep çizdik, bundan sonra da çizmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Bu nedenle sadece Türkiye için değil, dünya nezdinde de büyük öneme sahip Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu'na katılırken TEV aracılığıyla eğitime destek vermenin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Yaşar, "Biliyorsunuz biz sigorta grubu olarak birçok spor branşına da elimizden gelen tüm desteği gösteriyor, sporcularımızın yanında oluyoruz. 45. Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu da bu iki önemsediğimiz alanı bir araya getiren ve Cumhuriyet coşkusunu devam ettiren bir etkinlik oldu." değerlendirmesini yaptı.



Ekonomi 7.11.2023 15:22:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

2

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

3

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

4

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

5

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

6

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

7

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

8

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

9

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı

10

Antalya'da düzenlenen Kınık Tarım Fuarı başladı