Maher Holding'den 29 Ekim resepsiyonu

Maher Holding

Maher Holding'den 29 Ekim resepsiyonu

İSTANBUL - Maher Holding, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir resepsiyon gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Maher Holding Üst Yöneticisi (CEO) ve yönetim kadrosu holding çalışanlarıyla 29 Ekim'i kutladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Maher Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Uluçeçen, tüm grup çalışanlarının bulunduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda, Cumhuriyet'in 100. yılının anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada demokratik cumhuriyete vurgu yaparak, Cumhuriyete en çok demokrasinin yakıştığını belirtti.

Resepsiyonda konuşan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar da, Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923'te yalnızca cumhuriyeti değil aynı zamanda Türk milletinin ve Türk devletinin varlığının sürekliliğini ilan ettiğini kaydetti.

Atatürk'ün "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır." sözünün anlamının bu olduğuna vurgu yapan Yaşar, şunları kaydetti:

"Derin anlamları olan bu söz bize büyük vazifeler yüklemektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere adeta vasiyeti olan bu direktiften anlamamız gereken, milletimizin ve devletimizin varlığını, birliğini, sürekliliğini korumak için daima hassas, çalışkan, üretken olmamız gerektiğidir. Cumhuriyetimiz büyük gayretler ve büyük fedakarlıklar ile kurulmuş, bugüne gelmiştir.

Bizden sonra da ilelebet payidar kalmasının yolu, bizlerin aynı heyecan ile çalışmaya devam etmemizdir. Sigorta sektörü olarak çalışmalarımızda bize rehber olacak örnekler de yine devletimizin, medeniyetimizin sürekliliği içinde saklıdır. Bugünkü sigortacılık çalışmalarımızın bir anlamda temelini oluşturan sorumluluğun özünde varlığın, eşyanın, hayatın sürekliliğinin sağlanması vardır. Modern sigortacılık anlayışının temelinde de bu sorumluluk vardır.

Sigortacılık, varlığın başına olumsuz bir şey gelmemesinin değil, bir olumsuzluk olduğunda varlığı, eşyayı, hayatı bir şekilde tekrar yerine koyabilmenin, sürekliliğini sağlayabilmenin garantisidir. Bizler de Maher Holding, Quick Sigorta ve Corpus Sigorta olarak devletimizin, milletimizin sahip olduğu varlıkların ve birikimlerin sürekliliğinin sağlanması yolunda sürdürdüğümüz çalışmalarla Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ve daha nice yüz yıllarında pay sahibi olmanın azmi ve sevinci ile doluyuz. Bu sevinç, bu azim sayesindedir ki, Atatürk'ün dediği gibi 'Türkiye Cumhuriyeti mesut, başarılı ve muzaffer olacaktır."

- 100. yıla özel iletişim çalışması

Cumhuriyet’in 100.yılına özel iletişim çalışmalarını da güncelleyen şirket logolarını güncelledi ve tüm mecralarda “100 yıl da geçse 1000 yıl da geçse bu milletin her kalbi Cumhuriyet için atar” sözleriyle taçlandırdı.

Yan flüt ve çello dinletisi şeklinde devam eden kutlamalar, holding çalışanlarının 100.yıla özel hatıra çerçeveleriyle fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiği anlarla son buldu.



Ekonomi 28.10.2023 16:43:04 0
Anahtar Kelimeler: maher holding'den 29 ekim resepsiyonu

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı