Malatya’da bağımsız anaokulları yaygınlaştırılacak

Malatya’da bağımsız anaokulları yaygınlaştırılacak

Malatya’da bağımsız anaokulları yaygınlaştırılacak

Malatya’da bir okul bünyesinde değil de, bağımsız anaokulu ve yeni ana sınıflarının açılması konusunda karar alındı.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullararası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen "Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" çerçevesinde değerlendirme toplantısı düzenlendi.
İl Milli Eğitim Müdiresi Hatice Özdemir başkanlığında, Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen okul idarecileri ile gerçekleştirilen toplantıda "Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" çerçevesinde okullarda yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Proje çerçevesinde yapılan değerlendirme toplantısında, bağımsız anaokulu ve yeni ana sınıfı açılması, iyileştirme içerisine alınan okullar ve gelişim desteği konuları görüşüldü.
Toplantıda, Malatya’da bir okul bünyesinde değil de, bağımsız anaokulu ve yeni ana sınıflarının açılması konusunda karar alındı.


Güncel 10.06.2022 14:20:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi