Malatya’da geçici işyerleri kura çekimi ile belirlenecek

Malatya’da geçici işyerleri kura çekimi ile belirlenecek

Malatya’da geçici işyerleri kura çekimi ile belirlenecek

Malatya’da depremden etkilenen işyerleri için yapımı süren geçici işyerlerinin başvuruların alınmasının ardından noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirleneceği açıklandı.
Malatya Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 6 Şubat günü yaşanan depremlerde Malatya’da iş yerleri ağır hasar gören veya tamamen yıkılan esnafların mağduriyetinin giderilebilmesi için kentin farklı semtlerinde geçici işyerlerinin yapımına başlanıldığı belirtildi.
Açıklamada, işyerleri yıkılan ve ağır hasarlı olan esnafların mağduriyetinin giderilmesi için dağıtılacak konteynerlerden istifade etmek isteyenlerin bağlı bulunduğu oda veya mesleki kuruluşlara müracaat etmelerinin gerektiği belirtildi.
Meslek odaları tarafından kontenjan dahilinde hazırlanan listelerin daha sonra Malatya Valiliği Kriz Merkezindeki komisyona sunulacağının belirtildiği açıklamada, geçici işyerlerinin ise komisyon gözetiminde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlendikten sonra anahtarlarının teslim edileceği ifade edildi.


Güncel 25.03.2023 12:57:09 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi