Malatya’da halk ekmekte de fiyat ayarlaması yapıldı

Malatya’da halk ekmekte de fiyat ayarlaması yapıldı

Malatya’da halk ekmekte de fiyat ayarlaması yapıldı

Malatya’da ekmekte fiyat ve gramaj ayarlaması yapılmasından sonra halk ekmek olarak bilinen belediye ekmeğinde de fiyat ayarlaması gerçekleştirildi.
Un ve diğer girdilerine zam yapılması nedeniyle ekmekte fiyat ve gramaj ayarlaması gerçekleştirilerek Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanlığı tarafından önceden 170 gramı 1,5 TL’den satılan pide ekmeğinin gramajı 200’e, fiyatı da 2 TL’ye çıkarılmıştı. Somun ekmek olarak bilinen Francala ekmeğinin de 200 gramı 1,5 TL iken, gramı 230’a fiyatı da 2 TL’ye yükseltilmişti.

MEGSAŞ da zam yaptı
Diğer yandan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) tarafından da fiyat ayarlaması yapıldı. Halk ekmek olarak bilinen 200 gram somun ekmeği 1.1 TL iken 1,5 TL’ye, çeşit ekmek ise 1,5 TL iken 1,75 TL’ye çıkarıldı.


Güncel 15.06.2021 14:53:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

2

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

3

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

6

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

7

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Kumluca'da hortumdan etkilenen çiftçilere plastik sera örtüsü desteği

10

Futbol: Trendyol Süper Lig