Malatya’da yemeklerin kontrolü Van ekiplerinde

Malatya’da yemeklerin kontrolü Van ekiplerinde

Malatya’da yemeklerin kontrolü Van ekiplerinde

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya’da, Van ekiplerinin yaraları sarma çalışmaları sürüyor.
Van Valiliği koordinasyonunda deprem bölgesi Malatya’da Van ekipleri hayatın tüm alanlarında yoğun bir çalışma yürütüyor. Hayatın normale dönmesi için geçici barınma alanlarına yerleştirilen vatandaşlara da şehrin 317 ayrı noktasında yapılan yemekler dağıtılıyor. Yemeklerin kontrolü de Van ekipleri tarafından sürekli sağlanıyor. Gıda kontrol uzmanları; yemek yapılan aşevleri, çadır yemekhaneler, seyyar mutfaklarda sürekli denetim yapıyor.
Özellikle hijyen, gıdaların son kullanma tarihi, yemeğin kalorisi, yemek yapılan ortam ve kapların uygunluğu gibi birçok detayı kontrol eden ekipler, herhangi bir sorun yaşanmaması için numune de alıyor.


Güncel 2.03.2023 13:50:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu