Malazgirt’te 1071 Selçuklu Tekstil Kent Atölyesi’nin temeli atıldı

Malazgirt’te 1071 Selçuklu Tekstil Kent Atölyesi’nin temeli atıldı

Malazgirt’te 1071 Selçuklu Tekstil Kent Atölyesi’nin temeli atıldı

MUŞ – Muş’un Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’ın verdiği vaatler arasında yer alan ve ilçe ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen 1071 Selçuklu Tekstil Kent Atölyesi’nin temeli törenle atıldı.
Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’la birlikte gelen değişim ve dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle ekonomi anlamında verdiği vaatler arasında yer alan ve merakla beklenen tekstil kent projesi ile ilgili somut adımlar atıldı. DAKA ve Malazgirt Belediyesinin imkanları ile 2 bin 50 metrekare alana inşa edilecek ve yaklaşık 200 kişiye istihdam sağlayacak olan tekstil kent atölyesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Açıklamada bulunan Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, “Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve belediyemizin imkanları ile 2 bin 50 metrekare alana inşa edeceğimiz tekstil kent atölyemizin temelini bugün itibariyle attık. Tekstil kentimizde ilk etapta 200 kişi ile çalışılması düşünülüyor. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl içinde bu 200 kişilik istihdam sayısını daha da yükselteceğiz. Tüm Malazgirt halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Güncel 31.08.2022 13:18:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Tarsus ilçesinde kursiyerlerin yetiştirdiği istiridye mantarları hasat edildi

2

Mersin'de taksiciyi darbedip bıçaklayan 3 kişi yakalandı

3

Akdeniz ilçesinde sokaktaki yollarda yenileme çalışmaları sürdü

4

ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri'nin sahipleri belirlendi

5

GÜNCELLEME - Adana'da otomobiliyle çarptığı bisikletlinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

6

Hatay'da 100. Yıl Köyü Projesi'nde tamamlanan son evlerin anahtarı teslim edildi

7

Corendon'un katkısıyla düzenlenen 3x3 basketbol turnuvasında kazananlar açıklandı

8

Manavgat'ta bu yıl 24 milyon geceleme yapıldı

9

Mersin merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4'ü hakem 36 şüpheli yakalandı

10

Red Bull Tetris Türkiye Finali tamamlandı