Malmö, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Malmö, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Malmö, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında yarın DG Sivasspor ile karşılaşacak İsveç temsilcisi Malmö, yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
Malmö, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşı için bugün özel uçakla Sivas’a geldi. İsveç ekibi Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Andreas Georgson yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 buçuk saat sürdü. Isınma ve açma germe hareketleriyle başlayan antrenman, top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Malmö ekibi, antrenmanın basın kapalı kısmında ise Sivasspor müsabakasının taktiğini çalıştı.
İsveç ekibi idmanın ardından kalacağı otele geçerek kampa girdi ve maç saatini bekleyeme başladı.
Sivasspor ile Malmö UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında yarın TSİ 20.00’da Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Mücadelede Sırp hakem Srdjan Jovanovic düdük çalacak.


Spor 24.08.2022 21:20:07 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

2

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

5

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

6

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

7

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

8

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor

9

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

10

Hatay'da çizgili sırtlan ve dağ ceylanı fotokapanla görüntülendi