Mamak Belediye Başkanı Köse, Tam Açık Kapı Uygulaması kapsamında halkla buluştu

Mamak Belediye Başkanı Köse, Tam Açık Kapı Uygulaması kapsamında halkla buluştu

Mamak Belediye Başkanı Köse, Tam Açık Kapı Uygulaması kapsamında halkla buluştu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, halk şikayet ve önerilerini dinlemesi için başlatılan Tam Açık Kapı Uygulaması (TAK) kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 7’den 70’e tüm Mamaklılarla buluşmasını sağlayan Tam Açık Kapı Uygulaması kapsamında vatandaşlarla buluşarak şikayet ve önerilerini dinledi. Gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların kalplerine dokunduklarını ifade eden Köse, “Her kesimden vatandaşımızın gelip bizi ziyaret etmesinden son derece memnunuz. İmkanlarımız ölçeğinde yapabileceğimiz her türlü katkıyı vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz” dedi.
Vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bütün birimlerimizle istek ve taleplerin çözümü noktasında 7/24 çalışıyoruz, üretiyoruz. Tek arzumuz var o da Mamaklıların daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi” ifadelerine yer verdi.


Güncel 31.08.2021 12:49:29 0

İlginizi Çekebilir

1

EFVET genel konferansı Antalya'da düzenlenecek

2

Deloitte "Teknoloji Trendleri 2026" raporunu yayımladı

3

Hatay'da kırsal deprem konutlarının yapımı sürüyor

4

Binance TR ve Matriks'ten kripto varlık işlemlerinde işbirliği

5

Akseki Kurabiyesi minik öğrencilere tanıtıldı

6

Tarsus'ta Filistin halkına destek için kermes düzenlendi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu şehit kabrini ziyaret etti

8

Aksu Uçak Lisesi'nde kütüphane, etüt ve müzik sınıfı açıldı

9

Osmaniye'de evde çıkan yangın söndürdü

10

Limak Çimento CDP listesine iki alanda girdi