Mamak’ta iki bayram sevinci

Mamak’ta iki bayram sevinci

Mamak’ta iki bayram sevinci

Ankara Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile belediye personeli ve vatandaşla bayramlaştı.
Bu yıl Ramazan Bayramı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelmesi ile iki bayram sevinci bir arada yaşandı. Mamak’ta da bayram coşkusu başkanlık makamına taşındı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse başkanlık makamında hem belediye personeli ile bayramlaştı hem de vatandaşları kabul ederek bayramlarını kutladı.
“İki bayramı bir arada yaşadık”
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Bu sene iki bayramı bir arada yaşadıklarını belirterek, “Bayramlarımız dolu dolu geçti. Mahallelerimizde çocuklarımıza top, bayrak ve oyuncak dağıttık. Bayramlar bir arada, birlikte güzel. Tekrar tüm milletimizin hem geçmiş Ramazan Bayramlarını hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.


Güncel 24.04.2023 13:09:04 0
Anahtar Kelimeler: mamak’ta iki bayram sevinci

İlginizi Çekebilir

1

DeFacto ve Karaca yılbaşı koleksiyonu için bir araya geldi

2

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

3

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

4

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

5

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

6

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

7

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

8

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

9

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

10

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı