Manavgat'ta başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Manavgat

Manavgat'ta başarılı öğrenciler ödüllendirildi

ANTALYA - Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) başarı gösteren öğrencilere ödül verdi.

LGS'DE 500 tam puan alan ve YKS'de de ilk bine giren öğrencileri ve ailelerini kabul eden Karataş, başarının yoğun emek ve disiplinli çalışmanın ürünü olduğunu belirtti.

Öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Karataş, "Gençlerimiz sayesinde geleceğe güvenle bakabiliyoruz. Disiplinli çalışmayla öğrencilerimizin daha da başarılı olacağına inanıyorum." dedi.

Karataş, ziyaretin sonunda öğrencilere ödül verdi.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Hakan Öz de yer aldı.



Yurt Dünya 31.07.2025 12:23:09 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: