Mansur Yavaş'tan, Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama:

Mansur Yavaş

Mansur Yavaş'tan, Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama:

ANTALYA (AA) - Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi süren Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek'in saglik durumunun iyiye gittigini bildirdi.

Antalya'ya gelen Yavas, beraberindeki CHP Antalya Milletvekili Cavit Ari ve Antalya Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Haciarifoglu ile Böcek'in tedavi gördügü hastaneye geldi.

Oglu Gökhan Böcek'e geçmis olsun dileginde bulunan Yavas, doktorlardan Baskan Böcek'in saglik durumu hakkinda bilgi aldi.

Yavas, gazetecilere yaptigi açiklamada, Böcek ile ilk günden beri sik sik telefonda görüstügünü, takip ettigini ancak bir süre sonra iletisimin kesildigini dile getirdi.

Tedavisi uzun sürünce televizyonlardan durumu hakkinda bilgi aldigini belirten Yavas, "Iki gün uyutulacak denilince 'Bugün acaba tam uyandigi zamana denk gelir mi' diye geldim ama saniyorum biraz daha uzayacak. Sevincimiz su, durumu iyiye gidiyor. Biraz sürecek ama önemli degil. Dualarimiz onunla bir an önce iyilesmesini bekliyoruz." diye konustu.



Yurt Dünya 17.09.2020 16:40:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

2

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

3

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

4

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

5

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

6

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

7

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

8

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

9

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

10

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı