Manyas araştırmaları kitabının 2. cildi yayınlandı

Manyas araştırmaları kitabının 2. cildi yayınlandı

Manyas araştırmaları kitabının 2. cildi yayınlandı

Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi Manyas Meslek Yüksekokulu akademisyenlerince yürütülen ve Manyas Belediyesi tarafından desteklenen “Çok Disiplinli Manyas Araştırmaları: Finansal, Ekonomik ve Sosyal Yaklaşımlar” kitabı serisinin ikinci cildi yayınlandı.
Kitabın editörlüğünü yapan Dr. Öğr. Üyesi Müjde Aksoy “Üniversitelerin sadece evrensel düzeyde değil yerel düzeyde de katkı sunma anlayışının bir yansıması olarak hayata geçirilmiş projede; Manyas ilçesinin güçlü ve zayıf yönleri teorik ve uygulamalı araştırmalarla ortaya kondu. Projede yer alan akademisyenler kendi alanlarında yaptıkları araştırmalarla Manyas ilçesine fayda üretmek için birçok sonuca ulaştı ve önerilerde bulundu. 10 akademisyenin 9 bölüm ile katkı sağladığı kitap basıldı" dedi.
Manyas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Bingöl kitaba katkı sunan akademisyenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Güncel 28.04.2023 17:54:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı