Mardin’de teröristlerin inlerine girildi

Mardin’de teröristlerin inlerine girildi

Mardin’de teröristlerin inlerine girildi

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sözde Gap-Rıha kırsalında yapılan operasyonlarda, bölücü terör örgütüne ait olduğu belirlenen 1 sığınak ile 10 depo kullanılamaz hale getirildi. Bölgede yapılan aramalarda 9 kilogram plastik patlayıcı, mühimmat ile çok miktarda muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
Eren-5 operasyonları kapsamında teröristlerin bulunup etkisiz hale getirilmesine, barınma ve yaşam alanlarının yok edilmesine yönelik Mardin İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando ve güvenlik korucularının katılımıyla sözde Gap-Rıha kırsalında Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Önek özel birlik operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonlarda teröristlere ait olduğu tespit edilen, taşlar arasına gizlenmiş 11 ayrı noktada bulunan 1 sığınak, 10 depoda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 9 kilogram plastik patlayıcı, 3 adet el bombası, 1 adet M-16 tüfek, 1 adet araç telsizi, çok sayıda mühimmat, örgütsel doküman ile çok miktarda muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
Aramalarda ele geçen delil niteliğindeki malzemelerin muhafaza altına alındığı, ele geçirilen diğer malzemeler ile sığınak ve depoların kullanılamaz hale getirildiği bildirildi.


Yurt Dünya 23.02.2021 09:43:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

2

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

3

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

5

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi

6

AK Parti Adana Milletvekili Doğru, gazetecilerle bir araya geldi

7

Antalya'da asayiş olaylarında yakalanan 2 bin 991 şüpheliden 502'si tutuklandı

8

Sompo Sigorta acenteleriyle Vietnam'da buluştu

9

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi