Marmaris’ten tanıtım atağı

Marmaris’ten tanıtım atağı

Marmaris’ten tanıtım atağı

Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi iç pazarda hareketlilik sağlanması amacıyla Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Belediyesi iş birliğinde İstanbul’un en işlek bölgelerinde yer alan 28 dijital ekranda Marmaris tanıtımına başlandı.
Son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanma ve artan maliyetler sebebiyle yavaşlayan iç pazar hareketliliğini artırmak amacıyla Marmaris’in iç pazarda tanıtımına ağırlık verildi. Marmaris Ticaret Odası girişimiyle ve Marmaris Belediyesi iş birliğinde, Marmaris’in en çok tercih edildiği şehirler arasında önde gelen İstanbul’da dijital reklam çalışması başlatıldı. Nişantaşı, Ulus, Ortaköy, Gayrettepe, Beşiktaş, Levent, Akaretler, Bebek, Fulya, Kuruçeşme, Akatlar gibi İstanbul’un gözde semtlerinde 23 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında 10 gün süreyle 28 farklı noktada günde 57 tekrar yapılarak Marmaris tanıtımı gerçekleştirilecek. Marmaris fotoğraflarının yer aldığı 18 saniye süreli video ile yapılacak reklam çalışması ile iç pazarda son dakika rezervasyonlarının artırılması hedefleniyor.
Konuyla ilgili olarak konuşan MTO Başkanı S. Mutlu Ayhan Marmaris tanıtımının son dönemde yaşanan savaş nedeniyle giderek daha önemli hale geldiğini belirterek, “İç pazar bizim için çok önemli. Son yıllarda katıldığımız fuarlar ve yaptığımız tanıtım çalışmalarıyla iç pazara çok ciddi yatırım yaptık. Özellikle geçtiğimiz yaz yaşadığımız yangın afeti ile birlikte Marmaris’in tamamen küle dönmediğini, hala yeşilin ve mavinin en güzel buluşma noktası olduğunu hatırlatarak iç pazarda hareketlilik sağlamak için dijital reklam çalışmasına başladık. Marmarisli turizmciler olarak hazırlıklarımız tam ve misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz. İç pazarda tanıtım çalışmalarımız önümüzdeki yaz ayları boyunca farklı şehirlerde devam edecek” dedi.
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise yaşanan tüm sıkıntılara rağmen Marmaris’in hala çok güzel olduğunu belirterek tatil yapmayı düşünen herkesi davet ettiklerini söyledi. İç pazara yönelik tanıtım çalışmalarına odalar, turizm meslek örgütleri ve turizmcilerle yıl boyunca devam ettiklerini söyleyen Oktay, “Geçtiğimiz yaz yaşadığımız yangın felaketi ve sonrasında yaşadığımız olumsuzluklar Marmaris’i sarstı. Ancak yeşil ile mavinin buluştuğu, doğal ve tarihi güzelliklerin bir arada olduğu, turizm cenneti Marmaris hala çok güzel, çok keyifli, çok eğlenceli. Dünyanın incisi Marmaris’imize herkesi bekliyoruz” diye konuştu.


Güncel 26.04.2022 14:49:00 0
Anahtar Kelimeler: marmaris’ten tanıtım atağı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

2

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

3

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

4

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

5

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı

6

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapılar yıkılacak

7

Hatay Havalimanı'nda ikinci pistin yapım çalışması sürüyor

8

Adana'da otobüs şoförü motosiklet sürücüsü kadını darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

9

Alarko ve SKD Türkiye'den sürdürülebilir tarım alanında saha analizi

10

Yapay zeka destekli topraksız serada üretilen çilek 7 ülkeye ihraç edildi