Mastercard'ın Türkiye ve Azerbaycan'dan Sorumlu Yeni Genel Müdürü Avşar Gürdal oldu

Mastercard

Mastercard'ın Türkiye ve Azerbaycan'dan Sorumlu Yeni Genel Müdürü Avşar Gürdal oldu

İSTANBUL - Mastercard bünyesinde son olarak Mastercard Türkiye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Avşar Gürdal, Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü olarak atandı.

Mastercard'dan yapılan açıklamaya göre, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi'nde MBA derecesi alan Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Gürdal, 2015 yılından bu yana Mastercard bünyesinde görev yapıyor.

Kariyerine Unilever'de başlayan Avşar Gürdal, PRG ve Value Partners'ta çalıştıktan sonra 2015 yılında Mastercard Advisors bünyesine katıldı. Gürdal, 2016'da Mastercard Müşteri İlişkileri Yönetimi Direktörü olarak atandı. 2019 yılından bu yana Mastercard Türkiye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Gürdal, bundan sonra Türkiye ve Azerbaycan pazarlarını yönetecek.



Bölgeden 31.03.2022 12:25:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi