Mayıs karı, 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’nde etkili oluyor

Mayıs karı, 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’nde etkili oluyor

Mayıs karı, 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’nde etkili oluyor

Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 rakımlı Karabet Geçidi’nde etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor. AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumalı Sabırlı, ilçeye giderken aracının kayması sonucu kar kütlesine çarpmaktan son anda kurtuldu.
Geçtiğimiz haftadan buyana belli aralıklarla Van ve çevresinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde kara dönüşmesiyle birlikte Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 rakımlı Karabet Geçdi’nde sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumalı Sabırlı, ilçeye giderken aracının kayması sonucu kar kütlesine çarpmaktan son anda kurtuldu.
Başkan Sabırlı, “Bu gün 10 Mayıs, şuan Bahçesaray Kartabet Geçidi’ndeyiz. Araçlar yokuşu çıkıp inmekte sıkıntı yaşıyor. Bahar geldi diye kışlık lastikleri çıkardık. Yazlık lastikler ile de büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah kazasız belasız ilçeye varırız” dedi.


Güncel 10.05.2022 12:29:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu