Mecliste 2021 bütçesi yoğunluğu

Mecliste 2021 bütçesi yoğunluğu

Mecliste 2021 bütçesi yoğunluğu

Erzincan İl Genel Meclisi 2020 yılı kasım ayı toplantıları başladı.
Mali yılı bütçe tasarısının görüşmeleri öncesi bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, İzmir’de hafta sonunda meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar diledi.
Yıldız; “Geçtiğimiz gün İzmir’de meydana gelen deprem felaketi yaşadı ülkemiz, deprem de hayatlarını kaybedenlere Cenabı Hak’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Ülke olarak bu felaketin üzerinden hep birlikte, tek yürek olarak üstesinden geleceğiz.” dedi.
Meclis Başkanı Bekir Yıldız, açıklamasında toplantı gündemi ile ilgili de konuşarak, bu ay 2021 mali yılı bütçe tasarısının görüşülmeye başlandığının altını çizerek, “ Tüm meclis üyelerimizin katılımı ile bütçemizin ve yatırım programımızın kurumumuza, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 20 gün süren görüşmeler yoğun bir şekilde geçecek.” diye konuştu.


Güncel 2.11.2020 14:50:14 0
Anahtar Kelimeler: mecliste 2021 bütçesi yoğunluğu

İlginizi Çekebilir

1

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

2

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

3

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

4

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

6

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

7

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

8

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

9

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

10

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi