Medipol Sağlık Grubu "Yılın İtibarlısı" seçildi

Medipol Sağlık Grubu

Medipol Sağlık Grubu "Yılın İtibarlısı" seçildi

İSTANBUL - Medipol Sağlık Grubu; bu yıl 10'uncu kez düzenlenen "The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri"nde "Yılın İtibarlısı" ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğinde, Akademetre Research and Strategic Planning tarafından gerçekleştirilen "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırmasının sonuçlarıyla hazırlanan ödülleri kazananlar belli oldu.

"The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri" kapsamında 70'in üstünde kategoride sahiplerini buldu. Medipol Sağlık Grubu, "Özel Sağlık Kurumları" kategorisinde "Yılın İtibarlısı" olarak ödüllendirildi.

- "Bu ödülü almak bizim için daha da anlamlı"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Medipol Sağlık Grubu İşletme Direktör Yardımcısı Dr. Uygar Üstün, sağlık hizmetlerinin aslında zorunlu ihtiyaçların ortaya çıkmasıyla talep gördüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Hastalarımızın bu zorunlu ihtiyaçlarını karşılarken aklına ilk gelen ilk sağlık kurumu olmak için hem sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini üst düzeyde tutuyoruz hem de etkili pazarlama iletişimi faaliyetlerimizle kendimizi en iyi şekilde ifade ediyoruz. Sağlık sektörü reklam ve tanıtım anlamında birçok kısıtlamanın olduğu bir alan. Bu yüzden Medipol Sağlık Grubu olarak, reklam ve tanıtım faaliyetlerimizi, sorumluluklarımız çerçevesinde, hem sağlık sektörü hem de sağlık mesleği etik kurallarına bağlı kalarak gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden, bu ödülü almak bizim için daha da anlamlı​​​​​​."




Sağlık 5.02.2024 15:34:04 0

İlginizi Çekebilir

1

"Verilemeyen inatçı kiloların sebebi böbrek üstü bezleriniz olabilir" uyarısı

2

Türkiye'de her yıl 200 bin kişi kalp krizi nedeniyle hayatını kaybediyor

3

Antalya'da düzenlenen 16. Ulusal Endoüroloji Kongresi başladı

4

TPRECD'in "16. Plastik Cerrahi Asistan Okulu" Antalya'da başladı

5

Adana'da kazada ölen anneden sezaryenle alınan bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor

6

Mezitli Devlet Hastanesinin inşası sürüyor

7

15. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi Antalya'da başladı

8

İki yıldır yeme içme güçlüğü yaşayan hasta Kahramanmaraş'ta sağlığına kavuştu

9

Gelişen teknoloji mamografi cihazlarındaki konforu da artırdı

10

Meme kanserinin tanısından tedavisine tüm işlemler tek merkezde toplandı