Mega yat "Sunrays" Muğla’da

Mega yat

Mega yat "Sunrays" Muğla’da

Dünyanın en büyük yatları arasında gösterilen “Sunrays” (Güneş Işınları), yakıt ikmali için Muğla’nın Fethiye ilçesine demirledi.
Cayman Adaları bayraklı 86 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki Sunrays için tankerle Aliağa Rafinerisi’nden 236 bin litre yakıt getirildi. Hollanda’da 2010 yılında inşa edilen mega yatta, dans pisti, güzellik salonu, spa, asansör, su altı ışıkları, plaj kulübü ve spor salonu gibi birçok lüks donanım bulunuyor. Mega yatta 3 VIP olmak üzere 9 süit kamarada 12 misafir ağırlanıyor, 27 personel görev yapıyor. Yunanistan’ın Pire Limanı’ndan gelen Sunrays’ın ikmal sonra Fethiye’den ayrılacağı öğrenildi.
Türkiye’ye 3 yıl önce de gelen ve Ege kıyılarında önemli misafirlerini gezdiren mega yatın Göcek’ten Bodrum’a, Kaş’tan Antalya’ya kadar bir süre misafirlerini gezdireceği belirtildi.


Güncel 26.10.2022 16:22:38 0
Anahtar Kelimeler: mega yat "sunrays" muğla’da

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası