Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den hoşaf ve ekmek ikramı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den hoşaf ve ekmek ikramı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den hoşaf ve ekmek ikramı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle vatandaşlara savaşta askerlerin menüsünde olan üzüm hoşafı ve ekmek ikram etti.
Memleketi Yalova’ya gelen İnce, partisinin 18 Mart etkinliğine katıldı. İnce, parti binası önünde kurulan stantta vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikram etti.
İnce, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 107 yıl önce tarihin akışının değiştiği bir günün yaşandığını belirterek, "Çanakkale bir isyandır, destandır. 29 Ekim 1923’e giden o zorlu yolun, o meşakkatli yolun bir kilometre taşıdır. Çanakkale harbinde şehitlerimizin, dedelerimizin, menüsü üzüm hoşafı ve ekmekti. Bugün de Memleket Partisi’nin Yalova İl Örgütü böyle bir menü hazırlayıp vatandaşlarımızla paylaşmayı düşünmüşler. Doğru bir şey yapmışlar. Ben de arkadaşlarımıza destek vermek istedim. Hepinize afiyet olsun, mekanları cennet olsun” diye konuştu.
Etkinliğe Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Özcan Özel ile İl Başkanı Ertan Şener de katıldı.


Güncel 18.03.2022 17:12:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da kalorifer kazanının patlaması sonucu çıkan yangın söndürüldü

2

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

3

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

4

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

5

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

6

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

7

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

8

SunExpress'te üst düzey atama

9

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

10

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu