Menteşe’de çalınan köpek sahibine teslim edildi

Menteşe’de çalınan köpek sahibine teslim edildi

Menteşe’de çalınan köpek sahibine teslim edildi

Muğla’nın Menteşe İlçesi Doğanköy Mahallesinde evinin önünden köpeğinin çalındığını güvenlik kamerasından tespit eden 61 yaşındaki Ummuhan Döğerli Tarçın isimli köpeğine kavuştu.
Muğla’nın Menteşe ilçesinde pazarcılık yaparak geçimini sağlayan 61 yaşındaki Ummuhan Döğerli, pazar dönüşü çok sevdiği köpeğini bulamayınca mahalle içinde köpeğini aradı. Köpeğini bulamayan Döğerli, tek başına yaşadığı için bir hafta önce evine taktırdığı güvenlik kamera kayıtlarına bakınca köpeğinin bir araçla çalındığını gördü. Olayın Yerkesik Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirilmesinin ardından çalınan köpek bulunarak sahibine teslim edildi.
Köpeğine kavuşan Ummuhan Döğerli, "Tarçınıma kavuştum. Emeği geçen gazetecilere ve jandarmamıza teşekkür ederim. Çocuğuma kavuştum" dedi.


Yurt Dünya 16.06.2020 20:58:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor