Merdivenden düşerek yaralandı

Merdivenden düşerek yaralandı

Merdivenden düşerek yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan bir kişi, dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralandı.
Olay, ilçeye bağlı Kavaklık Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi’nde hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre; 55 yaşındaki Muhammet Y., Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin içerisinde çalıştığı esnada kullandığı merdivenden düştü. Yaklaşık 2 metre yükseklikten düşen Muhammet Y.’nin, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Yaralı için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahalesini yaptıktan sonra sedye ile ambulansa aldı. Muhammet Y. ambulansta yapılan müdahalenin ardından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yurt Dünya 29.06.2021 18:03:46 0
Anahtar Kelimeler: merdivenden düşerek yaralandı

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü