Mergen Çayı’nda çalışmalar devam ediyor

Mergen Çayı’nda çalışmalar devam ediyor

Mergen Çayı’nda çalışmalar devam ediyor

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan Mergen Çayı, Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ıslah çalışmaları ile birlikte nefes alırken Suni Besleme Tesisi inşaatı da aralıksız devam ediyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan Mergen Çayı’nda taşkınların önlenmesi ve tarım arazilerinin korunması amacıyla başlatılan ıslah çalışmaları aralıksız devam ediyor. Islah projesinin tamamlanmasıyla birlikte Nazilli’deki tarım arazileri taşkınlardan korunarak, vatandaşların can ve mal güvenliği sağlanacak. Bu çerçevede yapımına başlanan Suni Besleme Tesisi inşaatında da çalışmalar hız kesmezken DSİ 21. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İskender bölgede incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda “Bölge Müdür Yardımcımız Mehmet İskender, beraberinde ilgili Şube Müdürlerimiz ve ilgili heyet ile birlikte, Aydın’ın Nazilli ilçesinde yapım çalışmaları aralıksız devam eden Mergen Çayı Islah çalışmalarında ve Suni Besleme Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu” ifadeleri yer aldı.


Güncel 4.11.2022 10:44:21 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı