Merhum Başbakan Adnan Menderes Resim ve Kitap Sergisi açıldı

Merhum Başbakan Adnan Menderes Resim ve Kitap Sergisi açıldı

Merhum Başbakan Adnan Menderes Resim ve Kitap Sergisi açıldı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Adnan Menderes Araştırma ve Uygulama Merkezi, Söke İşletme Fakültesi ve Kütüphane Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Merhum Başbakan Adnan Menderes Resim ve Kitap Sergisi’nin açılışı Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi’nde gerçekleşti.

Açılış, ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan V. Gül Bozkurt, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Faruk Uludağlı ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

Adnan Menderes’in Türkiye’nin ve Aydın’ın yetiştirdiği önemli insanlardan biri olduğunu ifade eden ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, demokrasi şehidi merhum başbakan Adnan Menderes ile ilgili düzenlenen serginin demokrasi bilinci açısından önem taşıdığını belirtti.

Sergi açılışı, eserlerin incelenmesinin ardından sona ererken; sanatseverler sergiyi 23 Eylül 2022 tarihine kadar gezebilecek.


Güncel 20.09.2022 11:21:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke'de refüje çıkan tırda maddi hasar oluştu

2

Hatay'da polis, piroteknik maddelere yönelik denetim yaptı

3

Mersin'de sağanaktan etkilenen alanlarda temizlik ve onarım çalışmaları sürüyor

4

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye'de konuştu:

5

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

7

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

8

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

9

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

10

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı