Merkezefendi’de hafta sonu kurulan pazarların günü değişti

Merkezefendi’de hafta sonu kurulan pazarların günü değişti

Merkezefendi’de hafta sonu kurulan pazarların günü değişti

Merkezefendi Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında hafta sonu kurulacak olan pazarları sokağa çıkma yasağından dolayı cuma ve pazartesi gününe alındı.
Merkezefendi Belediyesi pandemi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, hafta sonu kurulacak pazarlar cuma ve pazartesi gününe alındı. Cumartesi günleri kurulan Karaman, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Karahasanlı, Yeşilyayla ve Çeltikçi Pazarları Cuma günleri, Pazar günleri kurulan Sevindik, Merkezefendi, Hallaçlar ve Gültepe Pazarları ise Pazartesi günleri kendi yerlerinde kurulacağı belirtildi.

Yasak devam edene kadar pazarlar hafta içinde kurulmaya devam edecek
Hem vatandaşın hem de esnafın mağdur olmayacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Pandemi tedbirleri kapsamında alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta sonları kurulan pazarlarımızı Cuma ve Pazartesi gününe aldık. Sokağa çıkma kısıtlamaları bu şekilde devam ettiği sürece pazarlarımızın günleri bu düzende olacak. Bu sayede hem hemşerilerimizin ihtiyacını karşılayacağız hem de pazarcı esnafımız mağdur olmayacak” diye konuştu.


Güncel 2.12.2020 12:55:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor