Mersin Emniyetinden basına çifte standart

Mersin Emniyetinden basına çifte standart

Mersin Emniyetinden basına çifte standart

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından tefecilik ve yağma suçlarına yönelik kent merkezinde gerçekleştirilen operasyonda, basına çifte standart uygulandı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, sabahın erken saatlerinde çok sayıda polisin katılımı ile tefecilik ve yağma suçlarına karıştıkları ileri sürülen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 15 şüpheli gözaltına alınırken, operasyondan görüntü alabilmesi için sadece bir ajans ile bir televizyon kanalının Mersin muhabirleri çağrıldı.
Binlerce abonesi olan ve Türkiye’deki yayın organlarına günde binlerce fotoğraflı ve yüzlerce görüntülü haber servisi yapan İhlas Haber Ajansı ile diğer ajans ve gazete temsilcileri ise operasyonla ilgili haberdar edilmedi. Haksız rekabete yol açan bu durum, Mersin’deki basın çalışanlarının tepkisine neden oldu.


Yurt Dünya 24.09.2021 13:05:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 zanlı tutuklandı

2

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de yarıyıl tatili sonrası ilk ders zili çaldı

3

Osmaniyeli üç öğrenci, satrançta milli takım havuzuna seçildi

4

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

5

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

6

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

7

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

8

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

9

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

10

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu