Mersin’de 4 katlı binanın girişi çöktü

Mersin’de 4 katlı binanın girişi çöktü

Mersin’de 4 katlı binanın girişi çöktü

Mersin’de 4 katlı bir binanın giriş bölümü yan taraftaki temel kazası nedeniyle çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmadı. Binada bulunanların bir bölümü tahliye edildi.
Alınan bilgiye göre, merkez Mezitli İlçesi, Fatih Mahallesi, 3026 Sokakta bulunan 4 katlı Mavi Ay Apartmanı’nın girişi, bugün öğle saatlerinde yan taraftaki temel kazısı sırasında gürültüyle çöktü. Binada bulunanlar büyük bir korku yaşarken, olay yerine ambulanslar ile Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ile AFAD ekipleri sevk edildi.
Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, binada yaşayanlardan 6’sı itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından itfaiye sepeti kullanılarak kurtarıldı.
Binanın tamamının çökme tehlikesi olmadığı öğrenilirken, bazı vatandaşlar binayı terk etmek istemedi.
Bu arada, itfaiye ekipleri binaya girişi sağlamak için çöken bölgede enkaz kaldırma çalışması başlattı.


Yurt Dünya 17.03.2022 13:39:42 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı