Mersin'de bir kadını öldürüp ormana bıraktıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Mersin

Mersin'de bir kadını öldürüp ormana bıraktıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı

MERSİN - Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde bir kadını öldürüp ormanlık alana bıraktıkları gerekçesiyle yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, Camili Mahallesi'nde ormanlık alanda Cevahir İnan'ın silahla öldürülmüş olarak bulunmasının ardından jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmada, mahalledeki ve bir petrol istasyonundaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler şüphelinin H.A. olduğunu belirledi.

İncelemede, H.A'nın aynı mahallede oturduğu Cevahir İnan'ı minibüse bindirdikten sonra silahla öldürdüğü ve ormanlık alana bıraktığı tespit edildi.

Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda H.A. ile olayda silahını kullandığı arkadaşı B.Ö. gözaltına alındı.

H.A. sorgusunda İnan'ı öldürdükten sonra silahı arkadaşına verdiğini ve kadının üzerindeki ziynet eşyalarını da kuyumcuya sattığını itiraf etti.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A. ve B.Ö. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Bu arada, zanlının Cevahir İnan'ın üzerinden aldığı ziynet eşyalarını bir kuyumcuya satması güvenlik kamerasınca kaydedildi.



Yurt Dünya 15.08.2025 19:19:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

2

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

3

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

5

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

6

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

7

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

8

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

9

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

10

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti