Mersin’de göçmen kaçakçısı 7 kişi tutuklandı

Mersin’de göçmen kaçakçısı 7 kişi tutuklandı

Mersin’de göçmen kaçakçısı 7 kişi tutuklandı

Mersin polisinin, göçmen kaçakçılarına yönelik 3 ilde gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 7’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılarına yönelik 4 aylık çalışma yaptı. Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından 9’u Türk, 2’si yabancı uyruklu 11 kişinin bu suça bulaştığı tespit edildi. Bunun üzerine Mersin merkezli 3 ilde eş zamanlı operasyon yapan ekipler, Mersin’de 7, İstanbul ve Antalya’da 1’er kişi olmak üzere 9 şüpheliyi yakaladı. Şahısların cep telefonlarına da el koyan ekipler, silahla kasten yaralama suçundan aranan 1 şüpheli üzerinde de olaya karıştığı değerlendirilen silah ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si tutuklanırken, 2 ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Ekipler, haklarında yakalama kararı bulunan 2 kişinin ise aramasını sürdürüyor.


Yurt Dünya 2.10.2020 16:18:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da İskenderun-Topboğazı Otoyolu'nda çalışmalar sürüyor

2

Bucak'ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Türkiye Turizm Tedarik Akdeniz Buluşmaları Antalya'da başladı

4

Adana'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

5

Gençler, bowling il birinciliği müsabakasında yarıştı

6

Kış aylarında cilt kuruluğu ve egzama şikayetleri artıyor

7

Türkiye Sigorta'dan basketbola ilgiye yönelik araştırma

8

Luxera GYO 2026'da 4 yeni projeye başlayacak

9

Osmaniye’de ormanlarda gece denetimi

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, esnafı ziyaret etti