Mersin'de tartıştığı kadını av tüfeğiyle öldüren kişi intihar girişiminde bulundu

Mersin

Mersin'de tartıştığı kadını av tüfeğiyle öldüren kişi intihar girişiminde bulundu

MERSİN - Mersin'in Anamur ilçesinde tartıştığı kadını av tüfeğiyle öldüren kişi, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

İddiaya göre, Bahçe Mahallesi D-400 kara yolunda otomobilden inen Songül P. (38) ile erkek arkadaşı olduğu öne sürülen ve yol kenarındaki başka bir arabada bekleyen Naim Ş. (40) arasında kıskançlık yüzünden tartışma çıktı.

Bu sırada Naim Ş, arabasında bulundurduğu av tüfeğiyle Songül P'ye ateş etti, ardından aynı silahla kendisini vurarak intihar girişiminde bulundu.

Olayı gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen sağlık ekiplerince Songül P, Anamur Devlet Hastanesine, Naim Ş. ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Songül P. hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Naim Ş. ise özel hastanedeki müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.



Yurt Dünya 12.08.2025 19:16:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı