Mersin’deki kreşle ilgili soruşturma başlatıldı

Mersin’deki kreşle ilgili soruşturma başlatıldı

Mersin’deki kreşle ilgili soruşturma başlatıldı

Mersin’de çocuklara zorla yemek yedirildiği anlara ilişkin görüntülerin yayınlandığı kreşle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, bakıcı ve kurum müdürünün görevine son verildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce, merkez Mezitli ilçesi Viranşehir Mahallesi’ndeki kreş ve gündüz bakımevinde bazı çocuklara kötü muamele uygulandığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, bakıcı ve kurum müdürünün görevine son verildiği öğrenildi.

Mersin’de özel bir kreşte, çocuklara zorla yemek yedirildiği anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından bazı veliler, kreş yönetimi ve diğer sorumlular hakkında şikayetçi olmuş, şikayet üzerine Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğünce bazı kreş yöneticileri ve görüntülerde yer alan bakıcının ifadesine başvurulmuştu.


Güncel 26.04.2022 19:19:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Bayındır Hastanesi'nden akran ve dijital zorbalığa karşı ailelere uyarı

2

Yanık vakaları 5 yaş altı çocuklarda daha ağır seyrediyor

3

İştahsızlık şikayetiyle veterinere götürülen kedinin kalçasından mermi çekirdeği çıkarıldı

4

Kongre turizminde kişi başı elde edilen gelir 3 bin dolara ulaştı

5

Omuz ağrısıyla belirti veren akciğer kanserini immünoterapiyle yendi

6

Mersin'de evlerden altın ve para çaldıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

7

Antalya'da düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri sürüyor

8

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

9

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

10

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu: