Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’, ’fırtına’ ve ’kuvvetli yağış’ uyarısı

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’, ’fırtına’ ve ’kuvvetli yağış’ uyarısı

Meteoroloji’den ’kuvvetli rüzgar’, ’fırtına’ ve ’kuvvetli yağış’ uyarısı

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte kuvvetli rüzgar, fırtına ve kuvvetli yağışın beklenildiği belirtilerek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, "Kayseri il genelinde güneyli yönlerden esmesi beklenen rüzgarın kuvvetli (40-60 km/sa), yer yer tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Kayseri genelinde beklenen yağışların, Develi, Pınarbaşı, Sarız, Tomarza ve Yahyalı’da kuvvetli olması beklenmektedir. Yağışların yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir" denildi.
Açıklamada ayrıca, ulaşımda aksamalar, çığ, soba ve baca gazı zehirlenmeleri ile ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar olabileceği bildirilerek, vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.


Güncel 23.02.2022 16:18:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı